Linux Format forums Forum Index Linux Format forums
Help, discussion, magazine feedback and more
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Mandrake 10.1 sound [SOLVED]

 
Post new topic   Reply to topic    Linux Format forums Forum Index -> Help!
View previous topic :: View next topic  
Author Message
RD
LXF regular


Joined: Mon Jul 25, 2005 3:53 am
Posts: 272
Location: irc.ixl2.net

PostPosted: Mon Jul 25, 2005 5:26 pm    Post subject: Mandrake 10.1 sound [SOLVED] Reply with quote

Hi

every time i boot into mdk 10.1 i have to try and get the sound going again its using oss i810_audio driver module ive tryed loggin as root get it set up and then i need to reboot because wine wont run what i want then when im back in mdk i have to spend no less then 10 mins every time trying to get sound going again

Any ideas as to how to solve this ?


Last edited by RD on Wed Jul 27, 2005 6:56 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
M-Saunders
LXF regular


Joined: Mon Apr 11, 2005 1:14 pm
Posts: 2893

PostPosted: Mon Jul 25, 2005 5:57 pm    Post subject: RE: Mandrake 10.1 sound Reply with quote

What do you mean by 'get sound going'? What do you have to do for that?

M
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
RD
LXF regular


Joined: Mon Jul 25, 2005 3:53 am
Posts: 272
Location: irc.ixl2.net

PostPosted: Mon Jul 25, 2005 6:27 pm    Post subject: RE: Mandrake 10.1 sound Reply with quote

go and set it backup again choose the drive etc etc = get it going
_________________
[url=irc://irc.ixl2.org/ixl2]irc.ixl2.org[/url]
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
RD
LXF regular


Joined: Mon Jul 25, 2005 3:53 am
Posts: 272
Location: irc.ixl2.net

PostPosted: Mon Jul 25, 2005 6:42 pm    Post subject: Reply with quote

Here are some ss to show you rather then try tell you Very Happy

Here is what i get when i login to mdk



then i do the fillowing and click on the run config tool

[img]

choose i810_audio and sounds there just very very low Sad i have to go through this proccess every time i log in to mdk and don't under stand why
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
RD
LXF regular


Joined: Mon Jul 25, 2005 3:53 am
Posts: 272
Location: irc.ixl2.net

PostPosted: Wed Jul 27, 2005 6:57 pm    Post subject: Reply with quote

It would seem that there was a fix in the mdk updates that did the job Very Happy
_________________
[url=irc://irc.ixl2.org/ixl2]irc.ixl2.org[/url]
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
View previous topic :: View next topic  
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Linux Format forums Forum Index -> Help! All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Linux Format forums topic RSS feed 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Copyright 2011 Future Publishing, all rights reserved.


Web hosting by UKFast