Funny one

Help and discussion about non-Linux operating systems

Moderators: ChrisThornett, LXF moderators

Funny one

Postby Ram » Mon Jan 29, 2007 8:01 pm

While watching the British Cyclo Cross Champship on www.cycling.tv an advert for an imac was shown, not seen it before and it had me in stitches.

did a quick search and found it at

http://movies.apple.com/movies/us/apple ... 80x376.mov

with other adds here. http://www.apple.com/getamac/ads/
User avatar
Ram
LXF regular
 
Posts: 1679
Joined: Thu Apr 07, 2005 9:44 pm
Location: Guisborough

Re: Funny one

Postby towy71 » Mon Jan 29, 2007 9:52 pm

Ram wrote:While watching the British Cyclo Cross Champship on www.cycling.tv an advert for an imac was shown, not seen it before and it had me in stitches.
well that link gets nag screens about only being "Only Microsoft Internet Explorer supported currently" :? :?
still looking for that door into summer
User avatar
towy71
Moderator
 
Posts: 4264
Joined: Wed Apr 06, 2005 2:11 pm
Location: wild West Wales

RE: Re: Funny one

Postby Ram » Mon Jan 29, 2007 10:34 pm

It's does , that why I have not subscribe to it yet. It does work with FF though but again in windows.

Once I've sussed it in SUSE/Ubuntu I may then subscribe to it.




PS. I've mailed them asking when the site is going to updated for Linux.
User avatar
Ram
LXF regular
 
Posts: 1679
Joined: Thu Apr 07, 2005 9:44 pm
Location: Guisborough

RE: Re: Funny one

Postby roseway » Tue Jan 30, 2007 7:51 am

It works fine in FF on Suse 10.2 here (using the MPlayer plugin).

Eric
Eric
roseway
LXF regular
 
Posts: 450
Joined: Thu Jan 18, 2007 2:27 pm

RE: Re: Funny one

Postby Ram » Tue Jan 30, 2007 10:48 pm

Reply back from mail

" The new site that will launch within 2 weeks should be compatible. Please
check back with out free service to see if it works. "

Wait and see I suppose.

lubuntu LXDE 13.10 running on AMD Phenom II*4; ASUS Crosshair III Formula MB; 4 GB Ram.....
User avatar
Ram
LXF regular
 
Posts: 1679
Joined: Thu Apr 07, 2005 9:44 pm
Location: Guisborough

RE: Re: Funny one

Postby Ram » Wed Jan 31, 2007 8:47 am

I have it working in SUSE10.2 now, there was a plugin issue don't what but uninstalling FF and reinstalling fix it.

Video stream plays on the web page or right click and open with Movie Player for full screen.

Oh and there was no warnig or mention that I was not using IE, this time.

lubuntu LXDE 13.10 running on AMD Phenom II*4; ASUS Crosshair III Formula MB; 4 GB Ram.....
User avatar
Ram
LXF regular
 
Posts: 1679
Joined: Thu Apr 07, 2005 9:44 pm
Location: Guisborough


Return to Other OS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron