Linux Format forums Forum Index Linux Format forums
Help, discussion, magazine feedback and more
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Vino Segmentation fault

 
Post new topic   Reply to topic    Linux Format forums Forum Index -> Help!
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bobthebob1234
LXF regular


Joined: Thu Jan 03, 2008 9:38 pm
Posts: 1369
Location: A hole in a field

PostPosted: Wed Apr 04, 2012 10:56 am    Post subject: Vino Segmentation fault Reply with quote

Got Lubuntu installed on two computers. one straight to 11.10 from cd that I downloaded yesterday, one upgraded from 11.04

Both have vino (remote desktop server) installed (apt-get install vino)

One works fine. Other one seg faults when I connect. If I have a password set it dies after I enter password. No password I get a flash of the screen and then it dies...

Here is a paste bin of what happens when I run it from the command line
http://pastebin.com/0WUbx9KH

Things tried:
1) Configuring network in /etc/network/interfaces (The one that works has this)
2) Reinstalling, purging and installing...

Both have version 3.2.0-0ubuntu1.1 installed.

There is this bug which says it is fixed in the package vino - 3.2.0-0ubuntu1.1 Crying or Very sad Clearly note. But there are also some other bugs relating to the top bit of the pastebin, straight after the command. (#841384), and that says it is fixed in the package vino - 3.3.3-0ubuntu2 but I can't find that. I have added oneiric-proposed but no updates Sad

Edit/extra info
Found [url=http://packages.ubuntu.com/precise/vino
vino (3.4.0-0ubuntu2) [/url] but that is for precise Sad

Also the only difference I can see between the two computers is that the one that seg faults 'advertises' itself, that is to say it appears in the list of detected remote desktops in the Remote Desktop Viewer on my Ubuntu laptop. The other one doesn't appear automagically and I have to put in the ip address...

Also the pc that doesn't work has an Xorg.conf to configure display, other one doesn't

x11vnc works fine on broken vino pc so that is a temporary fix
_________________
For certain you have to be lost to find the places that can't be found. Elseways, everyone would know where it was
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: View next topic  
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Linux Format forums Forum Index -> Help! All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Linux Format forums topic RSS feed 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Copyright 2011 Future Publishing, all rights reserved.


Web hosting by UKFast