New website!

Comments and suggestions about this site

Moderators: ChrisThornett, LXF moderators

Postby Dutch_Master » Tue Jun 30, 2009 11:28 am

So far it seems to be working: I stay logged in, even after a reboot.

I concur with Roseway: get rid of the ads, any ads. I'd suggest adopting the LQ model, where payed subscribers don't get the ads. In this case, if you subscribed to LXF: no ads, otherwise insert the ads. Shouldn't be too difficult to link ones sub-number to a profile.
Dutch_Master
LXF regular
 
Posts: 2452
Joined: Tue Mar 27, 2007 1:49 am

Postby ollie » Tue Jun 30, 2009 12:13 pm

roseway wrote:Much snappier. Now if only you could get rid of those irritating animated adverts... :x


Adblock Plus blocking *.doubleclick.net and *.ru (not many hits anymore) and I see a big pale blue blok above the LXF logo and to the right (on my Eee PC 701 800x480). I don't mind adds but the crap from DoubleClick is just annoying.
User avatar
ollie
Moderator
 
Posts: 2749
Joined: Mon Jul 25, 2005 11:26 am
Location: Bathurst NSW Australia

Postby roseway » Tue Jun 30, 2009 12:29 pm

Yes, you're dead right ollie, I should have done that before.
Eric
roseway
LXF regular
 
Posts: 450
Joined: Thu Jan 18, 2007 2:27 pm

Unread post marked read after awhile.

Postby Ram » Tue Jun 30, 2009 4:09 pm

Any one notice that unread topics are getting marked read before you've looked at them.

I.E. I was reading some of the programming topic's, refreshed the window to see which one's I had not read, all appeared to have been read.

Went back to the board index and all other topic where also read, I.E. Help, Hardware etc.

I noticed this a long time ago, still happens on the new forum/site. Which looks cool btw.

This is the only board I have this issue... could it be a bug in phpbb2 ?

lubuntu LXDE 13.10 running on AMD Phenom II*4; ASUS Crosshair III Formula MB; 4 GB Ram.....
User avatar
Ram
LXF regular
 
Posts: 1679
Joined: Thu Apr 07, 2005 9:44 pm
Location: Guisborough

Postby Rhakios » Tue Jun 30, 2009 7:18 pm

Mike,
I see you're dealing with the dodgy links in the spammers' user profiles, there's only one there right now, there were quite a few late last night. The PCPlus forum's user profiles used to be awash with these, though it looks like someone has been cleaning up there lately too.

Edit: and now it's gone :)
Bye, Rhakios
User avatar
Rhakios
Moderator
 
Posts: 7634
Joined: Wed Apr 06, 2005 11:18 pm
Location: Midlands, UK

Postby ajgreeny » Tue Jun 30, 2009 8:09 pm

Where has the rss feed for the forum gone? I had a link to it on my firefox bookmarks bar, and now it is no good, of course, but I can't find a new feed for it. Will that come back soon or has it gone for good?
ajgreeny
LXF regular
 
Posts: 458
Joined: Wed May 10, 2006 8:18 pm
Location: Oxfordshire.

Postby M-Saunders » Wed Jul 01, 2009 9:24 am

Rhakios: Yep, after we relaunched we had a few spambots sign up, but I've put extra measures in place to prevent that now. No spam overnight!

ajgreeny: I'll see if I can add it back. We're listening to all suggestions, and next week (after I've finished the LXFDVD) I'll add some more bits 'n bobs.

M
User avatar
M-Saunders
LXF regular
 
Posts: 2893
Joined: Mon Apr 11, 2005 12:14 pm

RSS Feed on Forums

Postby mrlocal » Thu Jul 02, 2009 6:24 am

Both Blam and Liferea on my rig can no longer connect. Is it me or what? (Usually it's [me + or what] X 2 )
mrlocal
 
Posts: 10
Joined: Sat Jul 07, 2007 12:21 am
Location: Southern Tasmania

Postby nelz » Thu Jul 02, 2009 9:13 am

What happened to the Print and Email buttons? :(
"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results." (Albert Einstein)
User avatar
nelz
Site admin
 
Posts: 8523
Joined: Mon Apr 04, 2005 11:52 am
Location: Warrington, UK

Postby jjmac » Thu Jul 02, 2009 9:22 am

Arrrrh, it dosen't say 'welcome jjmac' anymore :(
(always knda suspected it (grin) )


ollie wrote:
>>
roseway wrote:
>>>>
Much snappier. Now if only you could get rid of those irritating animated adverts...
>>>>



Adblock Plus blocking *.doubleclick.net and *.ru (not many hits anymore) and I see a big pale blue blok above the LXF logo and to the right (on my Eee PC 701 800x480). I don't mind adds but the crap from DoubleClick is just annoying.
>>


privoxy --- A a web proxy with advanced filtering, works well here.
http://www.privoxy.org/
There will probably be a package available for your particular system.

jm
http://counter.li.org
#313537

The FVWM wm -=- www.fvwm.org -=-

Somebody stole my air guitar, It happened just the other day,
But it's ok, 'cause i've got a spare ...
jjmac
LXF regular
 
Posts: 1996
Joined: Fri Apr 08, 2005 1:32 am
Location: Sydney, Australia

Postby wyliecoyoteuk » Fri Jul 03, 2009 11:07 am

works well, looks nice and bright, but......where is the rss button?
The sig between the asterisks is so cool that only REALLY COOL people can even see it!

*************** ************
User avatar
wyliecoyoteuk
LXF regular
 
Posts: 3461
Joined: Sun Apr 10, 2005 10:41 pm
Location: Birmingham, UK

Postby towy71 » Fri Jul 03, 2009 12:46 pm

Where is the wiki?
still looking for that door into summer
User avatar
towy71
Moderator
 
Posts: 4264
Joined: Wed Apr 06, 2005 2:11 pm
Location: wild West Wales

Congratulations

Postby bobzr » Fri Jul 03, 2009 2:11 pm

Congratulations for the new site and forum, nice job! The site is cleaner, faster and much more pleasant to browse. I really like it.
:D :D :D
Now tell the LXF delivery service to do the same. Faster deliveries of your magazine and you'll be Nr ONE and best linux mag ever!
:wink:
User avatar
bobzr
 
Posts: 37
Joined: Mon Aug 25, 2008 3:24 pm
Location: Africa

Postby guy » Tue Jul 07, 2009 8:40 am

This forum has a big blank grey area above and to the right of it. This is mildly annoying, though surely not as bad as the stuff that adblockplus, noscript and flashblock must be saving me from.

I do miss the main navbar from the LXF home page. Why not include that, at least? There is no one-click route back to the rest of the site, once I am done on the forums.

Oh, and as Towy asked, where's the wiki gone?
Cheers,
Guy
The eternal help vampire
User avatar
guy
LXF regular
 
Posts: 1078
Joined: Thu Apr 07, 2005 12:07 pm
Location: Worcestershire

Drupal update problems?

Postby ollie » Tue Jul 07, 2009 8:47 am

It seems that LXF have updated to a newer version Drupal earlier today and the website was down for a few hours :wink: I hope the upgrade wasn't too stressful Mike :lol:
User avatar
ollie
Moderator
 
Posts: 2749
Joined: Mon Jul 25, 2005 11:26 am
Location: Bathurst NSW Australia

PreviousNext

Return to This Website

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest