Linux Format forums Forum Index Linux Format forums
Help, discussion, magazine feedback and more
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Adobe After Effects Problem - Windows Vista

 
Post new topic   Reply to topic    Linux Format forums Forum Index -> Other OS
View previous topic :: View next topic  
Author Message
-Dave-



Joined: Sat Jan 17, 2009 8:51 pm
Posts: 88
Location: St. Helens

PostPosted: Thu Jan 22, 2009 11:07 pm    Post subject: Adobe After Effects Problem - Windows Vista Reply with quote

Hey, anyone got the foggiest idea why my screen freezes, and goes dotty like this, everytime I try to load Adobe After Effects?


_________________
With thanks Kenco, my coding nightmares are over!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Dutch_Master
LXF regular


Joined: Tue Mar 27, 2007 2:49 am
Posts: 2430

PostPosted: Thu Jan 22, 2009 11:13 pm    Post subject: RE: Adobe After Effects Problem - Windows Vista Reply with quote

Vi$ta doesn't belong on a Linux forum. Try the 'Other OS' section if you really want to Wink Besides, asking twice in the same place only 1 min later isn't considered 'polite' Razz (but I'll forgive you for that Wink)
Back to top
View user's profile Send private message
-Dave-



Joined: Sat Jan 17, 2009 8:51 pm
Posts: 88
Location: St. Helens

PostPosted: Thu Jan 22, 2009 11:18 pm    Post subject: RE: Adobe After Effects Problem - Windows Vista Reply with quote

My bad, I set the post up like 5 hours ago, but had to go afk before pushing Submit. Came back, pushed Submit, had to relog, A blank posting page came up, I hit back in hope that the text is still there, it was, so i pushed submit again. Razz

Also.. The forum is called

Help!
The place to post if you need help or advice.

It doesn't say with what Razz

"Help, I'm a woman trapped in a man's body...GET ME OUT!!!"
_________________
With thanks Kenco, my coding nightmares are over!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Dutch_Master
LXF regular


Joined: Tue Mar 27, 2007 2:49 am
Posts: 2430

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 3:58 am    Post subject: RE: Adobe After Effects Problem - Windows Vista Reply with quote

Yeah yeah.... Rolling Eyes Be carefull though, or you might end up as 1sf (troll)... (look around here to find that creature... Wink)

Mr. Green
Back to top
View user's profile Send private message
towy71
Moderator


Joined: Wed Apr 06, 2005 3:11 pm
Posts: 4257
Location: wild West Wales

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 8:33 am    Post subject: Re: RE: Adobe After Effects Problem - Windows Vista Reply with quote

-Dave- wrote:
It doesn't say with what Razz
This is the Linux Format Forum and there is a specific "Other OS" forum Rolling Eyes
Have you been having too many of your avatar Question
_________________
still looking for that door into summer
Back to top
View user's profile Send private message
M-Saunders
LXF regular


Joined: Mon Apr 11, 2005 1:14 pm
Posts: 2893

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 10:52 am    Post subject: RE: Re: RE: Adobe After Effects Problem - Windows Vista Reply with quote

Moved to Other OS. No worries Dave, but to keep the forums organised we only have Linuxy stuff in Help!

M
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
wyliecoyoteuk
LXF regular


Joined: Sun Apr 10, 2005 11:41 pm
Posts: 3440
Location: Birmingham, UK

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 5:02 pm    Post subject: RE: Re: RE: Adobe After Effects Problem - Windows Vista Reply with quote

To answer the OP, maybe it's an after effect ? Mr. Green
_________________
The sig between the asterisks is so cool that only REALLY COOL people can even see it!

*************** ************
Back to top
View user's profile Send private message
-Dave-



Joined: Sat Jan 17, 2009 8:51 pm
Posts: 88
Location: St. Helens

PostPosted: Sat Jan 24, 2009 2:45 am    Post subject: Reply with quote

ba dum dum-tssh
_________________
With thanks Kenco, my coding nightmares are over!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
ollie
Moderator


Joined: Mon Jul 25, 2005 12:26 pm
Posts: 2749
Location: Bathurst NSW Australia

PostPosted: Sat Jan 24, 2009 11:11 am    Post subject: Reply with quote

I tried to post on this last night (see my post in "This Website").

How much RAM do you have on the system? Do you have a good (less than 12-months old) graphics card? Is Virtual Memory on a separate hard drive, or partition at the very least? Has the same been done with Adobe's Scratch File location? How many "effects" are being loaded by default into the Library?
Back to top
View user's profile Send private message
View previous topic :: View next topic  
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Linux Format forums Forum Index -> Other OS All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Linux Format forums topic RSS feed 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Copyright 2011 Future Publishing, all rights reserved.


Web hosting by UKFast